Lady Dii, Double-anca şi sexabonamentul

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Presentation1.jpg Lady Dii este o frumoasă doamnă… E cam înaltă pentru mine şi din această cauză cobor destul de greu de pe ea, atunci când o călăresc.  Treaba aceasta se întâmplă, la iniţiativa mea, de 3-4 ori pe săptămână. Nu ştiu dacă-i place, pentru că nu-mi spune niciodată. O călăresc cu şa, deşi nu este iapă.

Pe Lady Dii am primit-o pe la sfârşitul lunii august. Am aflat că o s-o primesc pe la jumătatea lunii, în timp ce eram la marea noastră. M-a sunat un prieten şi mi-a spus că mi-o dă în schimbul unei sume, mult sub valoarea ei.

De origine este olandeză şi are un corp robust, din aluminiu, care se potriveşte în mod paradoxal cu linia clasică a ghidonului şi a roţilor. Aţi ghicit! Lady Dii este bicicletă. Bicicleta mea.

 

Mi-am botezat bicicleta în dimineaţa aceasta (22.10 2014), în parcul de la Politehnica, în timp ce pedalam şi mă gândeam la un titlu pentru acest articol.

 Aveam două părţi din titlu, „Double-anca” şi „sexabonamentul”, care acoperă două dintre temele articolului şi mai aveam nevoie de partea din titlu care se referă la Legea Atracţiei, de care cel mai probabil aţi auzit toţi cei interesaţi de dezvoltare personală.

Mai mult ca sigur, colegii mei psihologi, consideră Legea Atracţie un „bullshit” (rahat de taur) însă eu chiar cred că funcţionează. Drept mărturie, depun dovada din linkul următor: http://www.lupulcrestin.ro/nea-sandu-samanu/ .

 

La acest link, puteţi citi despre planul meu de a mă deplasa la serviciu cu bicicleta, ca variantă apgradată la mersul pe jos, pe care îl practicam deja la vremea aceea, la sfatul „cercetătorilor englezi” care au dovedit ştiinţific că „mersul pe jos e sănătos”.  În plus te face şi fericit. Sigur, nu de unul singur ci în combinaţie cu alte câteva obiceiuri.

 

Din experienţa mea, nerelevantă ştiinţific deoarece este personală, Legea Atracţiei este un mare „Bull Shift” ( într-o traducere aproximativă ,TAURUL SCHIMBĂRII)!

 

Din clipa în care ştii să lucrezi cu Legea Atracţiei, chiar te „trage” în schimbarea pe care ţi-o doreşti. Cel puţin în ceea ce mă priveşte, a funcţionat şi de data aceasta. Mai exact, „dispozitivele” pe care le deţin sunt funcţionale, iar Lady (pentru că este frumoasă şi clasică) Dii (pentru că e un fel căluţ) este o dovadă concretă.

 

În altă ordine de idei, cu o zi înainte de botezul bicicletei am avut parte de o mică lecţie de afaceri. Biroul meu este în zona pieţei Crângaşi, mai exact lângă Auchan, pe Constructorilor. În jurul orei două după amiaza, pe când mă apropiam de birou, în zona trecerii de pietoni, văd o brunetă, mulată toată, împărţind futuraşi. Pentru că era aşa de mulată am admirat-o şi drept răsplată mi-a dat şi mie un „fluturaş”.

L-am luat, puţin jenat, pentru că părea un fluturaş din acela care se distribuie la intersecţii, şoferilor bărbaţi care sunt singuri în maşini. Ştiti fluturaşii aceia care au fotografii cu domnişoare sumar îmbrăcate şi care îţi propun o şedinţa de sexmasaj în schimbul unei sume în jurul a 80 de lei.

 

M-am uitat în fugă la fluturaş şi am văzut că era sub formă de carneţel. Pe el era un nume sugestiv (www.tantastic.ro) şi o domnişoară la fel de sugestivă, care-mi părea cunoscută, dar nu ştiam de unde să o iau. Tot pe fugă şi la fel de jenat, m-am uitat şi la preţuri, mai ales că harta arăta că salonul este plasat în apropiere de locul meu de muncă.

Ce m-a dat pe spate au fost preţurile. La o primă citire am văzut că au preţ pe minut. Foarte tare frate, mi-am zis. Iată un salon care îţi ia banii doar pe ceea ce poţi să faci. Poţi 3 minute, atâta plăteşti. Îmbrăcatul, dezbrăcatul şi conversaţia, se oferă gratuit. Tot pe fugă şi jenat, de frică să nu mă recunoască vreun vecin din clădirea unde am biroul, văd că au abonamente de 30 şi 60 de minute. Mi-am dat seama că pentru cei care se încadrează într-un minut, ne-ar ajunge între 2 şi 5 ani un abonament. Bucuros să împărtăşesc informaţia, ajung în birou şi arăt fluturaşul carneţel colegei mele şi îi spun: uite colega ce-au scos unii de la un salon de sexmasaj, tariful pe minut… Colega mea, distrată şi surprinsă că-i împărtăşesc aşa ceva, răsfoieşte carneţelul şi ce să vezi, preţul nu era pe minut de sexmasaj ci pe minut de …bronzat. Era salon, în carneţel era o fată dezbrăcată, dar te îmbia la masat nu în pat.

 

Dăcă stau bine să mă gândesc de ce m-am înşelat cu privire la serviciile de bronzat, ar fi mai multe motive:

  1. Promovarea serviciilor la pat se face destul de des în stradă, prin fluturaşi distribuiţi de fete cu costum mulat. Cam aşa s-a întâmplat şi cu serviciile de bronzat, doar că nu printre maşini ci pe trotuarul circulat (în apropiere este un AUCHAN, care generează vad).
  2. Pentru că sexul pe bani este un subiect de care să te simţi ruşinat, dacă te-ai arăta cumva interesat, am citit superficial şi nu am aprofundat.
  3. M-a indus şi numele in eroare (tantastic.ro). Părea că vine de la tantrayoga sau ceva asemănător. Dacă stau bine să mă gândesc , are sens: dacă eşti bronzat, eşti mai atractiv la pat.
  4. Sexul vinde şi cel mai probabil cel care a gandit campania de marketing în stradă, le-a instruit pe fetele mulate să dea carneţele şi bărbaţilor, că şi dintre ei sunt doritori de bronzat, ca să fie sexy în bat, pentru cel din viaţa lor, chiar de e femeie, chiar de e bărbat.

 

Oricum, pe mine această campanie de marketing m-a inspirat să mă pun pe publicat şi de aceea cred cred că, deşi articolul apare cu întârziere, să scriu despre acest salon de bronzat, a meritat.

Sănătate şi voie bună!

P.S. Chiar n-am mai călărit-o de mult… pe Lady Dii. Ce dor de amor!