Cătălin Baican

Cătălin Baican activează în domeniul wellness de 9 ani, fiind certificat ca instructor de fitness, antrenor personal, consultant nutriționist și instructor de autoapărare.

Este un tip energic și dedicat, cu câțiva ani de experiență în predarea bazelor alimentației sănătoase, a fitness-ului în grup și cursuri individuale atât la sală cât și on-line. Foarte pregătit și cu experiență în domeniul remodelării corporale, este pasionat în a concepe programe de fitness și nutriție care maximizează rezultatele și îi ajută pe clienți să-și realizeze obiectivele, fie pentru scădere ponderală, adoptarea și menținerea unui stil de viață sănătos și echilibrat sau pentru creșterea în greutate (dezvoltarea masei musculare).

”Sunt foarte pasionat să-i ajut pe cei din jurul meu să-și găsească echilibrul în viață și să se simtă bine cu ei înșiși. Cred că atunci când te simți bine, excelezi în orice îți propui.
De aceea mi-am asumat această misiune, de a vă ajuta să obțineți un stil de viață sănătos și bine echilibrat, care să vă minimizeze orice riscuri viitoare privind sănătatea și vitalitatea pe termen lung.”