Eduard Alexandrescu

Eduard Alexandrescu este consultant, trainer, autor de carte și totodată este un lider cu experiență în network marketing, vânzări și brokeraj în asigurări.


Din punct de vedere al pregătirii formale, Eduard a absolvit două facultăți și anume Facultatea de Automatica, Calculatoare și Electronică din Craiova, Facultatea de Litere din Craiova, secția Comunicare și Relații Publice și un masterat în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova, secția Administrarea Afacerilor și Antreprenoriat.


Formarea profesională a fost completată cu studiul a sute de cărți și cu participarea la sute de cursuri și seminarii organizate pe plan local, național sau internațional, unde a cunoscut speakeri renumiți și lideri din domeniul network marketing, vânzărilor, consultanței financiare, antreprenoriatului, leadership-ului și multe alte domenii conexe.


Din anul 2005 activează în domeniul vânzărilor și al marketing-ului în rețea. De atunci a lucrat atât în companii care vând produse, cât și în companii care vând servicii. A vândut de la produse și servicii ieftine, până la unele cu valoare de mii de euro. Echipele pe care le-a format numără mii de persoane. Rulajele totale făcute de structurile lui MLM însumează câteva zeci de milioane de EURO. În anul 2010 a început parteneriatul cu compania care i-a marcat cariera în mod pozitiv, iar în anul 2019 a atins nivelul maxim de carieră în această companie din care face parte și astăzi.


A obținut formarea de trainer în anul 2009. Din această postură a ajutat multe echipe și companii din diverse domenii de activitate să își atingă obiectivele și să înregistreze performanțe remarcabile.