Ofelia Neagu

Ofelia Neagu este psiholog/ consilier psihologic, coach și trainer în cadrul propriei companii de training și consultanță, Strategic Solutions și om cu un parcurs profesional complex și o experiență de peste 13 ani în comunicare (în business și nonprofit) și experiență de 10 ani în coaching și training.


Coaching, training și consiliere psihologică sunt direcțiile care o definesc în acest moment din punct de vedere profesional. A avut șansa unei experiențe multidisciplinară în comunicare, training și coaching, și psihologie. În întreaga sa activitate este orientată către rezultate și livrarea unui plus de valoare clientului.


A pus bazele propriei companii de training și consultanță, Strategic Solutions, iar în prezent activează în cadrul acesteia, livrând clienților programe diverse de teambuilding și training, pe teme diferite – soft skills, dezvoltare personală, management și leadership și psihologia vânzărilor.

Printre temele susținute se numără – comunicare, managementul stresului, managementul schimbării, time management, leadership, managementul echipei, abilități de coaching pentru manageri, vânzări, etc. În același timp, Ofelia este implicată în proiecte de consultanță în domeniul resurselor umane. Abordarea în training este una interactivă, flexibilă, adaptată nevoilor clientului.